Het notariskantoor is in de loop der jaren uitgegroeid naar een team van 2 notarissen en 11 medewerkers. Op ons notariaat in Amstelveen kunt u terecht voor onder meer personen- en familierecht, registergoed en rechtspersonen. Onze notarissen en het ondersteunende personeel helpen u graag.

Sinds 7 juli 2011 is mr Patrick A.A. Moes benoemd tot notaris en op 4 juni 2015 is mr. P. Joseph van de Kar als opvolger van mr. H .Bellaar, benoemd tot notaris te Amstelveen. De praktijk wordt thans in maatschapsverband uitgeoefend door de notarissen Moes en Van de Kar.

Naast de leden van de maatschap bestaat het team van ons notariaat uit één kandidaat-notaris, vier notariële medewerkers, een administrateur en vijf adminsitratief/secretariële medewerkers.

Hieronder stellen we de verschillende notarissen en medewerkers van ons notariskantoor in Amstelveen aan u voor.

Notarissen in Amstelveen

De heer mr. Patrick A.A. MoesDe heer mr. Patrick A.A. Moes, is als notaris gespecialiseerd in zowel personen en familierecht, als in vennootschapszaken. Daarnaast heeft hij een ruime ervaring op het gebied van onroerend goed transacties.
pmoes@bellaar.nl

 

De heer mr. P. Joseph van de KarDe heer mr. P. Joseph van de Kar, is als notaris voornamelijk werkzaam in de familie praktijk, maar ondersteunt ook de onroerend goed praktijk.

jvdkar@bellaar.nl

 

Mevrouw mr. E.M. (Isabelle) Weyt-van TolMevrouw mr. E.M. (Isabelle) Weyt-van Tol, is als kandidaat-notaris bij ons notariaat voornamelijk werkzaam in de familie praktijk. Tevens ondersteunt zij de onroerend goed praktijk.

iweyt@bellaar.nl

 

De heer Goos B. van ToornDe heer Goos B. van Toorn, is vraagbaak op het gebied van onroerend goed en heeft in die functie langjarige ervaring. Geen vraag is hem onbekend en op de antwoorden hoeven we dan ook niet lang te wachten.
gvantoorn@bellaar.nl

 

De heer Huub J.E. WolfsOok onze notariële medewerker de heer Huub J.E. Wolfs heeft een dertigjarige ervaring op onroerend goed gebied. Al uw vragen betreffende transport en hypotheek zullen vlot en adequaat worden verwerkt.
hwolfs@bellaar.nl

 

Mevrouw Antje BeukelmanMevrouw Ant C. Beukelman, staat voor u klaar voor al uw vragen betreffende nalatenschappen. Tevens ondersteunt zij de onroerend goed praktijk.

abeukelman@bellaar.nl

 

5208e66eeb14fMevrouw Nancy Berk, staat voor u klaar voor al uw vragen betreffende onroerend goed praktijk.

nberk@bellaar.nl

 

 

Secretariaat

Het secretariaat van ons notariskantoor wordt gevormd door de dames:

 

Mevrouw Conny van DijkMevrouw Conny van Dijk

 

 

 

Mevrouw Harriette CapelleMevrouw Harriëtte Capelle

 

 

 

Mascha de RuijterMevrouw Mascha de Ruijter

 

 

 

image1Mevrouw Alice Wilmering

 

 

 

Zij zorgen ervoor dat de vele verschillende administratieve taken van ons notariaat in Amstelveen vlekkeloos verlopen, maar ook dat de agenda goed beheerd wordt en de cliënten worden ontvangen. De verwerking van de talloze poststukken gaat via hun handen. Zij kunnen uw telefoontje snel plaatsen en aan de juiste behandelaar of adviseur op ons notariaat doorverbinden.