Sedert 1970 gevestigd te Amstelveen, oorspronkelijk onder de naam Notariskantoor De Die. Het notariaat onderhoudt in het algemeen langdurige relaties met haar cliënten en nieuwe relaties komen veelal tot stand door mond tot mond reclame. Mede daardoor ontvangt het kantoor vaak meerdere generaties van een familie, wat tot gevolg heeft dat gesprekken minder inleiding hoeven.

Het notariaat kenmerkt zich door een persoonlijke benadering van haar cliënten en heeft een vriendelijke uitstraling. Het dienen van de cliënt staat voorop. Er wordt dan ook naar gestreefd om per zaak een behandelaar aan te stellen zodat de cliënt niet telkens met andere medewerkers hoeft te spreken en zijn verhaal weer opnieuw te doen. Aldus ontstaat vaak een persoonlijke band tussen cliënt en medewerker.

U kunt bij ons terecht voor verschillende rechtsgebieden, waaronder personen- en familierecht, registergoed en rechtspersonen. Bekijk onze brochures voor meer informatie.

Over de bereikbaarheid hebben wij niet te klagen. Er is een eigen parkeerterrein waar de cliënten tot voor de deur kunnen komen en het ook het openbaar vervoer stopt direct voor ons gebouw.

Medewerkers van ons notariskantoor

Op ons notariskantoor in Amstelveen zijn twee notarissen werkzaam. Daarnaast bestaat ons team uit één kandidaat-notaris, vier notariële medewerkers, een administrateur en vijf administratief/secretariële medewerkers. Ontdek hier meer over onze medewerkers.

Adresgegevens notariaat

Notariskantoor Bellaar
Van der Hooplaan 9
1185 EV Amstelveen
Telefoon: 020 641 6003