Het notariskantoor is in de loop der jaren uitgegroeid naar een team van 2 notarissen, 1 kandidaat-notaris en 14 medewerkers. Op ons notariaat in Amstelveen kunt u terecht voor onder meer personen- en familierecht, registergoed en rechtspersonen. Onze notarissen en het ondersteunende personeel helpen u graag.

Sinds 7 juli 2011 is mr Patrick A.A. Moes benoemd tot notaris en op 4 juni 2015 is mr. P. Joseph van de Kar als opvolger van mr. H .Bellaar, benoemd tot notaris te Amstelveen. De praktijk wordt thans in maatschapsverband uitgeoefend door de notarissen Moes en Van de Kar.

Hieronder stellen we de verschillende notarissen en medewerkers van ons notariskantoor in Amstelveen aan u voor.

Notarissen in Amstelveen

De heer mr. Patrick A.A. MoesDe heer mr. Patrick A.A. Moes, is als notaris gespecialiseerd in zowel vennootschapszaken als in familierecht. Daarnaast heeft hij een ruime ervaring op het gebied van onroerend goed transacties.
pmoes@bellaar.nl

 

De heer mr. P. Joseph van de KarDe heer mr. P. Joseph van de Kar, is als notaris gespecialiseerd  in familierecht. Hij is gecertificeerd executeur en treedt derhalve regelmatig op bij het afwikkelen van (ingewikkelde) nalatenschappen. Daarnaast heeft hij een ruime ervaring op het gebied van onroerend goed transacties.
jvdkar@bellaar.nl

 

Mevrouw mr. E.M. (Isabelle) Weyt-van TolMevrouw mr. E.M. (Isabelle) Weyt-van Tol, is als kandidaat-notaris bij ons notariaat voornamelijk werkzaam in de familie praktijk. Tevens ondersteunt zij de onroerend goed praktijk.

iweyt@bellaar.nl

 

De heer Goos B. van ToornDe heer Goos B. van Toorn, is vraagbaak op het gebied van onroerend goed en heeft in die functie langjarige ervaring. Geen vraag is hem onbekend.
gvantoorn@bellaar.nl

 

De heer Huub J.E. WolfsOnze notariële medewerker de heer Huub J.E. Wolfs heeft meer dan dertig jaar ervaring op onroerend goed gebied. Al uw vragen betreffende transport en hypotheek zullen vlot en adequaat worden verwerkt.
hwolfs@bellaar.nl

 

Mevrouw Antje Beukelman, notarieel medewerkerMevrouw Ant C. Beukelman, ondersteunt de onroerend goed praktijk.

abeukelman@bellaar.nl

 

Mevrouw Nancy Winters, notarieel medewerkerMevrouw Nancy Winters-Berk, staat voor u klaar voor al uw vragen betreffende hypotheken en verdelingen.

nberk@bellaar.nl

 

 

Mevrouw Sophie Prosman, notarieel medewerker

Mevrouw Sophie T.C. Prosman, ondersteunt de familie praktijk.

sprosman@bellaar.nl

 

 

Mevrouw Astrid Besseling, notarieel medewerker

Mevrouw Astrid M. Besseling, ondersteunt de familie praktijk.

abesseling@bellaar.nl

 

 

Secretariaat

Het secretariaat van ons notariskantoor wordt gevormd door de dames:

 

Mevrouw Conny van DijkMevrouw Conny van Dijk

 

 

 

Mevrouw Harriette CapelleMevrouw Harriëtte Capelle

 

 

 

Mascha de RuijterMevrouw Mascha de Ruijter

 

 

 

image1Mevrouw Alice Wilmering

 

 

 

Zij zorgen ervoor dat de vele verschillende administratieve taken van ons notariaat in Amstelveen vlekkeloos verlopen, maar ook dat de agenda goed beheerd wordt en de cliënten worden ontvangen. De verwerking van de talloze poststukken gaat via hun handen. Zij kunnen uw telefoontje snel plaatsen en aan de juiste behandelaar of adviseur op ons notariaat doorverbinden.