Het notariskantoor is in de loop der jaren uitgegroeid naar een team van 2 notarissen, 2 kandidaat-notarissen en diverse medewerkers. Op ons notariaat in Amstelveen kunt u terecht voor onder meer personen- en familierecht, registergoed en rechtspersonen. Onze notarissen en het ondersteunende personeel helpen u graag.

Sinds 7 juli 2011 is mr. Patrick A.A. Moes benoemd tot notaris en op 4 juni 2015 is mr. P. Joseph van de Kar als opvolger van mr. H .Bellaar, benoemd tot notaris te Amstelveen. De praktijk wordt thans in maatschapsverband uitgeoefend door de notarissen Moes en Van de Kar.

Hieronder stellen we de verschillende notarissen en medewerkers van ons notariskantoor in Amstelveen aan u voor.

Notarissen in Amstelveen

De heer mr. Patrick A.A. MoesDe heer mr. Patrick A.A. Moes, is als notaris gespecialiseerd in zowel vennootschapszaken als in familierecht. Daarnaast heeft hij een ruime ervaring op het gebied van onroerend goed transacties. pmoes@bellaar.nl

 

De heer mr. P. Joseph van de KarDe heer mr. P. Joseph van de Kar, is als notaris gespecialiseerd  in familierecht. Hij is gecertificeerd executeur en treedt regelmatig op bij het afwikkelen van (ingewikkelde) nalatenschappen. Daarnaast heeft hij een ruime ervaring op het gebied van onroerend goed transacties. jvdkar@bellaar.nl


Mevrouw mr. E.M. (Isabelle) Weyt-van Tol, is als waarnemingsbevoegd kandidaat-notaris bij ons notariaat voornamelijk werkzaam in de familie praktijk. Zij is tevens MFN-geaccrediteerd mediator. Ook ondersteunt zij de onroerend goed praktijk. 
iweyt@bellaar.nl

 

De heer mr. E. (Ershad) Hosseini, is als kandidaat-notaris werkzaam in de ondernemingsrechtpraktijk. 
ehosseini@bellaar.nl 

 


Team onroerend goed

Heeft u een specifieke vraag voor ons onroerend goed team? U kunt het gehele team bereiken door een e-mail te sturen naar: og@bellaar.nl

Het team onroerend goed bestaat uit:

De heer Goos B. van ToornDe heer Goos B. van Toorn, is vraagbaak op het gebied van onroerend goed en heeft in die functie langjarige ervaring. Geen vraag is hem onbekend.
gvantoorn@bellaar.nl

 

De heer Huub J.E. WolfsOnze notariële medewerker de heer Huub J.E. Wolfs heeft meer dan dertig jaar ervaring op onroerend goed gebied. Al uw vragen betreffende transport en hypotheek zullen vlot en adequaat worden verwerkt.
hwolfs@bellaar.nl

Mevrouw Nancy Winters, notarieel medewerkerMevrouw Nancy Winters-Berk, staat voor u klaar voor al uw vragen betreffende hypotheken en verdelingen.
nwinters@bellaar.nl 

 

Mascha de RuijterMevrouw Mascha de Ruijter, ondersteunt de onroerend goed praktijk.

 

Mevrouw Annette van Asselen, ondersteunt de onroerend goed praktijk.

Team familierecht

Heeft u een specifieke vraag voor ons familierecht team? U kunt het gehele team bereiken door een e-mail te sturen naar: familierecht@bellaar.nl

Mevrouw Antje Beukelman, notarieel medewerkerMevrouw Ant C. Beukelman, ondersteunt de familierecht praktijk: van het maken van testamenten tot het afgeven van een verklaring van erfrecht.
abeukelman@bellaar.nl

 

De heer J.A.G.M. (Hans) Rutten, houdt zich voornamelijk bezig met het afwikkelen van nalatenschappen. hrutten@bellaar.nl


Secretariaat

Zij zorgen ervoor dat de vele verschillende administratieve taken van ons notariaat in Amstelveen vlekkeloos verlopen, maar ook dat de agenda wordt beheerd en de cliënten worden ontvangen. Zij kunnen uw telefoontje snel plaatsen en aan de juiste behandelaar of adviseur op ons notariaat doorverbinden. Het secretariaat van ons notariskantoor wordt gevormd door de dames:

Mevrouw Conny van Dijk (algemeen/familierecht)
Mevrouw Harriëtte Capelle (algemeen/ondernemingsrecht)
Mevrouw Alice Wilmering (algemeen)
Mevrouw Linda Hondeveldt (algemeen/vastgoed)
Mevrouw Brenda Gerards (algemeen)